//01



Home About Stuff Linkies




September 01, 2012 | 0 Superman(s)
assalamualaikumm & haii uollss :D
agak lama dah tak update my blog ni . Okay , so i nak cerita sikit lah hostel i mcm mana , kolej i okay ke tak , housmate i  and so on .
Hostel , kitorang tinggal kat condominuim ! :D siap ada swimming pool lagi , haha cangih tak ? :P
nama condo yg kitorang tinggal tu , Platinum Villa Lake Condominium 12 , dekat jalan langkawi , danau kota , setapak , kl .
Kolej pulak , mmm , setakat ni alhamdulillah lecturer yg ajar kitorang okay2 (:
cuma satu ja yg i tak puas hati sangat , managment sgt lah terok okay . tak teratur . Bnyak buat student pening , errrgh ** Tapi , so far okay la , sosial2 tu biasalah , kl --
Haa , housmate pulak , mm . mcm ni , housmate i semua okay , cuma biasalah kadang2 tu ada lah perangai2 diorang tu kan , tapi kena bnyak2 sabar la , sbb kitorang dduk dlm satu rumah utk 3 tahun . So kalau salah faham , tak puas hati ke ape ke , kene cakap elok2 lah . Jngn sesekali nak bergaduh ! tak elok ! sbbnya , mcm mana nnti kalau dapat satu kelas ke ? lpas tu dpt group sekali ke ? haa , kan dahh . Kene pikir bnde2 tu .
Dalam satu rumah tu 10 org . Okay la sbb condo tu besar ade 3 bilik . 
I share skit gmba2 dgn housmate i . No fon tak dsediakn XD



 Alyah 

fatin & syra 




 syra (:


Lia (:


 Dilla (:


Edora (:

 Mai Rafidah .
- Dia lah mak kat dalam rumah ! :D



Older | Newer
Template by Nurah. Tuto from WA. Icons from Pixel. Music by Yonghwa. Colour from HTML

music